poster-festival-final-webA doua ediție Padina Fest a avut loc în perioada 3-7 august fiind singurul festival care imbina muzica, activitatile montane si filmul. Timp de 5 zile Platoul Padina din muntii Bucegi a fost centrul muzicii rock si folk, al aventurii si sporturilor de munte, al filmelor de la TIFF si nu in ultimul rand al educatiei montane si ecologice. 

Buna dispozitie  a fosti intretinuta de trupe care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Joi 4 august seara folk cu Titus Constantin si Emeric Imre. Vineri 5 august s-a dansat alaturi de Robin and the Backstabbers, Toulouse Lautrec si Suie Paparude. Sambata 6 august, trupa Paradox a deschis seara pentru Stillborn, Travka si Vita de Vie.

Editia Padina Fest 2011 a acordat o mare atentie primei editii a Maratonului Bucegilor, o intrecere sportiva pe 2 roti care isi propune sa imbine muntele cu sportul si obiectivele turistice.

Editia 2011 s-a bucurat de implicarea COSMOTE Romania, Ciuc Premium si Generali Asigurari, AMRO STEEL COMPLEX, care cred in ideea unui festival unic in Romania. Padina Fest implica o logística impresionanta la care si-au adus contributia Consiliul Judetean Dambovita, Primaria Moroeni, echipele de salvamontisti, Hotelul Pestera, cabanierii din zona, Administratia Parcului Natural Bucegi si Crucea Rosie Romana reprezentata prin Filiala Sector 5 Bucuresti.

[srizonfbalbum id=1]