La 1509 metri altitudine, pe Platoul Padina din Parcul Natural Bucegi, are loc, de 7 ani la rand, Padina Fest.Unul dintre cele mai longevive festivaluri de muzica alternative de la noi din tara va sarbatori cea de a 7a editie printr-un line-up exclusiv romanesc, astfel ca, intre 28 si 31 iulie 2016 vor sosi la Padina Fest unele dintre cele mai indragite trupe de rock si electro.

Ca si anul trecut, seara de vineri va fi rock: VITA DE VIE, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, COMA, E.M.I.L., PIXELS vor fi prezenti la Padina Fest vineri, 29 iulie 2016 .

SUIE PAPARUDE (ambasadorii festivalului), GOLAN, GOJIRA & PLANET H, BABA DOCHIA, WE SINGING COLORS, sunt artistii pe care publicul ii va vedea pe Platoul Padina in seara electro de sambata.

Pastrand traditia, Filarmonica Muntenia va sustine un recital-eveniment in cadrul festivalului, duminica dimineata. Si tot pastrand traditia, seara de joi va fi rezervata trupelor la inceput de drum.

  Ca de fiecare data, promovarea Muntilor Bucegi si a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montana prin impunerea unui regulament de festival si ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural raman prioritatile Padina Fest si pentru editia din 2016 a festivalului.

  Nici in acest an nu vor lipsi activitatile sportive montane - catarari pe stanca, rapel, tiroliana, ateliere de aventura.